Trappen en leuningen

BUVA Composites levert naast roosters en vloeren voor bordessen ook leuningen en trappen. De complete trappen, leuningen en bordessen zijn leverbaar in GVK.

Alle constructies worden conform de norm NEN-EN-ISO 14122-3 ontworpen en vervaardigd.
De gebruikte GVK profielen voldoen alle aan de En 13706 E 23 norm.

 Alle profielen die voor leuningen, bordessen en trappen worden gebruikt zijn vervaardigd uit GVK. Een leuningsysteem, bordes of trap wordt volledig op uw specificatie samengesteld en voorgemonteerd geleverd of op locatie gemonteerd.

BUVA Composites maakt constructies geheel volgens uw wensen. Bij afname van grotere aantallen is het mogelijk om profielen in de door u gewenste kleur te produceren. In tegenstelling tot de kunststof roosters hebben we bij profielen een minimale lengte van 1000 meter nodig om een productie op te kunnen starten in de gewenste kleur.

Dit geldt voor alle constructieprofielen.

Bij het project op de foto hierboven heeft de kunststof leuning een gecombineerde functie .
Enerzijds als valbeveiliging en tevens als supporting van de GVK transportleiding.

 
 
 
Wegneembare kunststof leuning op een 150 kV energiestation.

Het bordes wordt regelmatig gebruikt voor het aanleveren van onderhoudsmaterialen op dit station. De deur is tevens een vluchtdeur in geval van calamiteiten. De opdrachtgever wilde een licht, maar sterk hekwerk dat weggenomen kan worden wanneer dat nodig is. Dit hekwerk van 3300 mm lang weegt circa 20 kg en kan dus gemakkelijk door 1 persoon gedragen worden.

 

 

De installatie van een kunststof (GVK) brug op een waterzuivering. De brug is in onze werkplaats gemaakt en vervolgens naar de zuivering getransporteerd. Door het geringe gewicht kan er gewerkt worden met lichter materieel.
Deze brug is gemaakt uit constructie profielen die middels bout- en lijmverbindingen gemonteerd worden.