ROFYCOM FL COMPOSIET MUURAANSLUITPROFIEL

Composiet is een hoogwaardig materiaal, dat geproduceerd wordt middels een pultrusie proces. De continutechniek van het pultrusieproces impregneerd glasvezels met polyesterhars. Vervolgens polymeriseren de vezels in een verwarmde matrijs tot ze volledige uitgehard zijn. Het eind materiaal is veel sterker dan de som van de twee componenten en biedt unieke eigenschappen. Het gewicht van het glas is daardoor nog versterkt dankzij de meest recente technologie. Het profiel buigt minder vlug in vergelijking met de traditionele muuraansluitprofielen.

Door de unieke combinatie van glasvezel en polyesterhars is vervorming van ROFYCOM FLASHING-muuraansluitprofiel uitgesloten. ROFYCOM FLASHING-profielen zullen nooit golven. De eigenschappen van de bitumineuze aansluitingspasta en zijn uitstekende hechting met het ROFYCOM FLASHING-composietmateriaal en het muurvlak garanderen een perfecte en waterdichte opstandafwerking.

ROFYCOM FLASHING-profielen bieden een hoge mechanische weerstand en een uitstekende vormvastheid. Ook op de werf of tijdens het vervoer is hun stevigheid bewezen.

Het ROFYCOM FLASHING-muuraansluitprofiel kan moeiteloos worden geschroefd, geboord, genageld of gezaagd zonder dat er scheuren ontstaan. Deze eigenschappen en de profiellengte zorgen ervoor dat het plaatsen vlug en precies gebeurt. Het profiel is eveneens polyvalent. Door zijn omkeerbaarheid kan het worden gecombineerd en gestapeld.

Het ROFYCOM FLASHING-muuraansluitprofiel is corrosiebestendig. Atmosferische factoren (regen, vorst, sneeuw, zon) of bijzondere lokale invloeden (zoute zeelucht, zure regen) tasten het materiaal niet aan. Ideaal dus voor de kuststreek en industriegebieden.

Het ROFYCOM FLASHING-profiel is in de massa gekleurd (antracietzwart) en daarom kleurvast en krasvrij. Zelfs na jaren zonder onderhoud, zien de kleuren er nog gloednieuw uit.
Dankzij de zeer lage expansiecoëfficient ontstaan er geen uitzettingsproblemen bij grote temperatuursverschillen. Zo voorkomt men dat het aansluitprofiel van het muurvlak loskomt. Het opspuiten van het profiel met DERBIMASTIC S verzekert een perfecte dichting en verlengt de levensduur van het dak.

VERPAKKING Doos met 30 dakranden van 3 m lengte.

 

KLEUR Antraciet.

 
 

A

 

B

 

C

 

D

 

E

 

F

 

G

 

H

 

I

 

 

62

 

9,5

 

4,5

 

6

 

2

 

-

 

45°

 

30°

 

-

 

Afmetingen in mm